ELHAMDULILAHELHAMDULILAH

Mbledhja prindërore në shkolle, jetimi e thirri në vend të prindit kryetarin Erdogan

Mbikëqyrësi i jetimit

Në një shkollë të Turqisë duhej mbajtur mbledhje prindërore.
Në mesin e nxënësve ishte edhe një jetim, të cilit nuk kishte kush t’i vjen në mbledhjen prindërore ndaj e luti mësuesin t’i dërgoj letër kryetarit Rexhep Taip Erdogan që të vjen si prind i tij.
Mësuesi e dërgoi letrën, por tentoi ta bind nxënësin se kryetari ka shumë obligime rreth shtetit dhe ndoshta nuk do të mund të vjen.
Për habinë e djaloshit dhe të gjithë të pranishmëve, kryetari Erdogan u paraqit dhe tha se ai do të jetë “mbikëqyrës” i atij djaloshi.
“Mbrojtja e një djaloshi nuk e ndërron botën, por ndryshon bota për atë fëmijë.”
Zoti i madhërishëm e shpërbleftë këtë kryetar.

| Përshtati Lutfi Muaremi

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments

Keni dëgjuar tregimin për shejhun nga Az’hari dhe prostitutën?

Florentina Termkollin nga Kosova, e cila mori këto ditë në Jordani, titullin Dr. në shkencën e Tefsirit të Kur’anit.